3e Knolleconcert groot succes

Zaterdag 4 februari vond voor de derde keer het Knolleconcert plaats. Een unieke samenwerking, die iedere twee jaar plaats vind, tussen Muziekvereniging Concordia, Toneelvereniging VOTO en Stichting Openbaar Carnaval Berkel-Enschot Heukelom.

Het was een heerlijke muzikale avond die in de eerste helft in het teken stond van sprookjes en die in de tweede helft vloeiend overging in heuse carnavalshits van weleer. Onder de muzikale leiding van Henk Mertens is in een relatief korte periode door de muzikanten van MV Concordia een topprestatie geleverd. Door de toneelspelers (Zoe Knops, Monique Vissers, Leo van de Ven en Vincent van Rijsewijk) werden de nummers op ludieke wijze aan elkaar gepraat wat zorgde voor een sprookjesachtige, maar vooral humoristische sfeer in de zaal.

Dank aan iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd.

Related Posts

Leave a Reply