Bruisend Knollebal

Traditiegetrouw vindt tussen het vertrek van de Goedheiligman en de Kerstman het Bruisend Knollebal plaats. Dit is het evenement waarop Prins Martijn d’n Irste optreed als gastheer voor vele bevriende verenigingen en stichtingen uit de omgeving.

Het programma start aanstaande zondag om 13.30 uur bij Arbies Beachhouse. Maar liefst 13 stichtingen of verenigingen zullen acte de presence geven waaronder de Stadsprins van Kruikenstad, Schoenlappersland (Waalwijk), Mals Arckeldurp (Ammerzoden) en d’n Haozepot (Udenhout). Daarnaast zorgen verschillende orkesten voor de onvervalste carnavalssfeer. Zo zullen De Bullekus, Van Heukelom, Sorry (Oisterwijk) en Fiesta Servessa zich, evenals verschillende hofkapellen van bezoekende verenigingen/stichtingen, van zich laten horen.

Zoals het hoort sluiten we deze gezellige carnavalsmiddag af met spectaculair vuurwerk boven het water van Strandbad de Rauwbraken.

Iedereen is welkom! Graag tot zondag (10 december) vanaf 13.00 uur bij Arbies Beachhouse.

Related Posts

Leave a Reply