Prins Martijn d’n Irste en Jeugdprins Freek

Prins Martijn d’n Irste en Jeugdprins Freek zwaaien dit carnavalsseizoen, onder het motto ‘Zieget te maoke!’, de scepter over Knollevretersgat.

Prins Martijn d’n Irste (Martijn Baarendse) mag de prinselijke versierselen voor het derde achtereenvolgende seizoen dragen. Erwin de Bresser staat hem aan zijn zijde als zijn Adjudant. Samen met de voltallige Raad van Elf en Lijfwachten gaan zij carnaval-vierend Knollevretersgat voor in het feestgedruis.

Jeugdprins Freek (Freek Pijnenburg) mag zich voor het eerst ‘prins’ noemen. Samen met zijn Adjudante Angie (van Erven), een voltallige Jeugdraad van Elf en maar liefst 4 Lijfwachten gaan zij de jeugd van Knollevretersgat voor. Samen met het gevolg van Prins Martijn d’n Irste vormen zij het officiele gezelschap dat Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot Heukelom vertegenwoordigen binnen en buiten de dorpsgrenzen. Wij wensen hen veel succes, maar voorals veel plezier toe.

Related Posts

Leave a Reply