Prins Maarten d’n Irste en Jeugdprins Roel

Prins Maarten d’n Irste en Jeugdprins Roel zwaaien dit carnavalsseizoen, onder het motto ‘Nie om, mar vur oe kèèke’, de scepter over Knollevretersgat.

Prins Maarten d’n Irste (Maarten van de Ven) mag de prinselijke versierselen voor het eerste seizoen dragen. Corné Berkelmans staat aan zijn zijde als zijn Adjudant. Samen met de voltallige Raad van Elf en Lijfwachten gaan zij carnaval-vierend Knollevretersgat voor in het feestgedruis.

Jeugdprins Roel (Roel Denissen) mag zich voor het eerst ‘prins’ noemen. Samen met zijn Adjudante Isabel (Isabel Luijckx), een voltallige Jeugdraad van Elf en maar liefst 4 Lijfwachten gaan zij de jeugd van Knollevretersgat voor. Samen met het gevolg van Prins Maarten d’n Irste vormen zij het officiele gezelschap dat Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot Heukelom vertegenwoordigen binnen en buiten de dorpsgrenzen. Wij wensen hen veel succes, maar vooral heel veel plezier toe.

Related Posts

Leave a Reply