SOK Reünie: 26-1-2020

Ter ere van het 44-jarig jubileum organiseert de SOK tijdens het jubileumfeestweekend een reünie voor iedereen die in het verleden betrokken is geweest bij het openbare carnaval in Knollevretersgat. Alle muzikanten, vrijwilligers, Leden van de Raad van Elf, adjudanten. lijfwachten, prinsen en bestuursleden zijn van harte uitgenodigd.

Het programma van de reünie staat, als vanzelfsprekend, in het teken van ontmoeten en terugblikken op 44 jaar carnaval in ons eigen Knollevretersgat. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor muziek van én door muzikanten van toen en nu.
De reünie vindt plaats in de feesttent op het Wilhelminaplantsoen tijden het feestweekend op zondagochten 26 januari van 10.30u tot 13.30u waarna de reünie overgaat in het Jubileum Knollebal; Een knotsgezellige carnavalsmiddag voor carnavalsvrienden uit eigen dorp en omgeving met wederom veel muziek.

Ben jij in het verleden, op wat voor wijze dan ook, betrokken geweest bij het openbare carnavalsfeest in Knollevretersgat? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier op deze website. Graag tot dan!