Carnaval 2021

Half september hebben wij (Bestuur Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot Heukelom) besloten geen fysieke carnavalsevenementen/activiteiten te organiseren in het aankomend carnavalsseizoen. De reden is simpel: Corona en de daarmee samenhangende onzekerheden.
Het besluit is genomen na overleg met verschillende partners en de berichtgeving van de veiligheidsregio.
Maar hopelijk kunnen we begin januari het nu genomen besluit heroverwogen en zal afhankelijk van de situatie en (on)mogelijkheden bekeken worden of de viering van carnaval op de één of andere manier nog vorm kan krijgen. Tot die tijd zal er geen Prins, Jeugdprins(es), Raad van Elf en Jeugdraad van Elf geïnstalleerd worden.
In de tussentijd zoeken wij naar creatieve ideeën en invullingen voor carnaval 2021. Carnaval 2021 gaat door, de vraag is alleen hoe. Wij hopen met alle vrijwilligers een passend alternatief te vinden. De nadruk komt hierbij te liggen op kernelementen die carnaval in Knollevretersgat maken, zoals verbinding.
In de komende periode blijven wij met vrijwilligers, muzikanten, horeca, sponsoren en iedereen die carnaval in Knollevretersgat lief is, in gesprek over het toekomstbestendig maken van carnaval in Knollevretersgat. Carnaval in Knollevretersgat heeft een lange geschiedenis, getuige de viering van het 44-jarig jubileum in het afgelopen carnavalsseizoen. Er ligt een mooie toekomst in het verschiet. Samen blijven we het feest, de tradities en de gebruiken koesteren en bouwen we voort op de solide basis die er ligt in Knollevretersgat.

Related Posts