Résumé van de Prins en Adjudant

Beste carnavalsvrienden,
Het zit er nu écht op… van 11/11 tot en met Aswoensdag hebben we genoten. Genoten van al die fijne feestvierders, die mooie momenten, die keren dat we krom hebben gelegen van het lachen, die keren dat we een traan moesten laten.
Carnaval 2023 is er een voor in de boeken! Van begin tot eind een geweldig feest, waarin we hebben laten zien dat Knollevretersgat het carnavallen niet verleerd is. Wij willen iedereen bedanken die, op welke manier dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan ons prachtige carnavalsseizoen. Het zijn er te veel om op te noemen.
Een speciaal woord van dank wil richten tot Jeugd Prins Mika d’n 1e & Adjudante Amy en hun raad en lijfwachten. Wat hebben jullie een mooi feest gemaakt! Trots op deze carnavalsvierders en hun begeleiders!
Nu gaan we ons richten op het carnaval van volgend jaar. We staan al weer in de startblokken voor de eerste voorbereidingen. “Tèèd vûr wè nuuws!”
Duizendmaal dank en driewerf Alaaf!
ex-Prins Jos I en ex-adjudant Vincent

Related Posts