Carnaval 2022

Carnaval 2022

44 jaar

In het carnavalsseizoen 2019-2020 bestaat de openbare carnavalstraditie, en daarmee ook Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot Heukelom, 44 jaar; reden voor een extra feestelijk seizoen!

We willen het gehele carnavalsseizoen, bij alle openbare carnavalsactiviteiten, extra aandacht besteden aan het jubileum. We doen dit door trots terug te blikken op de voorgaande 43 carnavalsjaren, maar door ook stil te staan bij het carnaval van nu en de toekomst.

 

Het hoogtepunt van het carnavalsseizoen is naast carnaval zelf het Feestweekend 24, 25 en 26 januari. Dit feestweekend staat bol van activiteiten voor een brede doelgroep.

 

Vrijdag 24 januari:
Middag: Seniorenmiddag (55+)
Gezellige middag met een uitnodigend programma voor alle 55+ die van een beetje carnaval houden. Aan niets zal het u ontbreken; een hapje, een drankje, voortreffelijk entertainment en een gezellige warme sfeer. U bent van harte welkom.

Avond: Project44
DJ Vincent | DJ Joeysoe | The Allstarz | Mamba | DJ Envata
12 t/m 17 jaar, € 4,44 entree incl. consumptie, 20.00 – 01.00u


Zaterdag 25 januari: 
Middag: KnollekesFist (Jeugdradenbal)
Speciale editie van het inmiddels vertouwde KnollekesFist; alleen dit jaar nog groter, leuker, gezelliger met nog meer gasten uit de omgeving en leuk entertainment. Jeugdprinses Suus ontvangt iedereen met open armen!

Avond: Feestavond voor het dorp
DJ Coenio | René Schuurmans | Arjon Oostrom | Pater Moeskroen
Laat je carnavalspak thuis!, entree: € 4,44 incl. consumptie, 21.00 – 01.00u


Zondag 26 januari:

Ochtend / middag: Reünie
Reünie voor alle muzikanten, bestuursleden, raadsleden, lijfwachten, prinsen en andere vrijwilligers die in de afgelopen 44 jaar betrokken zijn geweest bij het openbare carnavalsfeest in Knollevretersgat. Gezellig programma met entertainment, veel live muziek en gelegenheid om met elkaar terug te blikken op de bijzondere momenten uit het, verre of recente, verleden. Aanmelden kan via de link onder aan deze pagina.

De reünie begint om 10.30u en duurt tot 13.30u, hierna gaat het feest over het in Jubileum Knollebal

Middag / avond: Jubileum Knollebal
DJ Coenio | Frank Smeekens | Stef Ekkel | Marc van Alphen
Groots openbaar carnavalsfeest op het Wilhelminaplantsoen in Knollevretersgat aansluitend aan de reunie van 13.30 tot 19.00u. We vieren het 44 jarige jubileum van het openbare carnaval in Knollevretersgat. Alle carnavalsvierders uit Berkel-Enschot en verre omgeving zijn van harte welkom die dag.

Op twee podia gaan we genieten van live artiesten en carnavalsorkesten. die de gehele middag zullen zorgen voor een urenlange polonaise! Dus trek je carnavalspak of kiel uit de kast en kom lekker opwarmen voor carnaval 2020.

 

 

 

Knollevreter evergreens

De jubileum muziekcommissie is de laatste maanden heel erg druk geweest om alle Knollevreter evergreens te verzamelen die de afgelopen 44 jaar ten gehore zijn gebracht. We hebben maar liefst 44 nummers gedigitaliseerd; van 1979 tot en met 2018 hebben we echte klassiekers terug gevonden. Dit willen we graag delen met heel Knollevretersgat! Zodat eenieder kan genieten van de klanken van deze carnavalskrakers.
Klik hier om voor de volledige muziekafspeellijst

 

Voorkant CD Wallet Knollevretersgat
CD achterkant Knollevretersgat

nieuwsgeel

STEENTJE BIJDRAGEN