ADVERTEREN IN DE KNOLLEVRETER

ADVERTEREN IN DE KNOLLEVRETER

44 jaar

Voorkant Carnavalsglossy

De Knollevreter is dé carnavalsglossy van Berkel-Enschot. In dit magazine staan alle ins en outs van het carnavalsfeest in Knollevretersgat. Het magazine wordt met een oplage van 5.500 stuks gedrukt en huis-aan-huis verspreid in Berkel-Enschot en Heukelom. Verspreiding vindt plaats door vrijwilligers, traditiegetrouw 2 weken voor carnaval.

Op deze pagina vindt u meer informatie over het adverteren in deze glossy, informatie met betrekking tot het aanleveren van de advertentie, de beschikbare afmetingen en enkele tips.
Bent u echt op zoek naar een opvallende advertentie? Gebruik dan de banners en afbeeldingen onder aan deze pagina om uw eigen advertentie nog carnavalesker te maken. U kunt ook contact opnemen met onze dtp’ers om een advertentie op te laten maken (tegen betaling). Voor contactgegevens zie onderaan deze pagina.

Advertentiecontract

Hier treft u een blanco advertentiecontract aan. Op het advertentiecontract zijn de verschillende mogelijkeden weergegeven om te adverteren in De Knollevreter 2019. U kunt deze downloaden en digitaal of handmatig invullen en vervolgens mailen naar advertentie@knollevretersgat.nl

Aanleveren van uw advertentie

De Knollevreter wordt digitaal opgemaakt in InDesign. Met dit programma zijn we in staat verschillende bestandsformaten in het ontwerp op te nemen. Deze moeten echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

  1. Het is van belang dat de advertentie in de juiste verhouding, bij voorkeur in de juiste afmeting, aangeleverd wordt (zie hieronder bij ‘afmetingen’)
  2. De advertentie kan in de volgende bestandsformaten worden aangeleverd: .indd (Indesign), .PSD (Photoshop), .ESP (vectorbestand), .PDF en .JPG. Word bestanden (.doc of .docx) zijn niet geschikt.
  3. De advertentie moet van voldoende kwaliteit zijn: minimaal 300 DPI
  4. Het mooiste is als de advertentie full color aangeleverd wordt;
  5. Stuur uw advertentie per email naar: advertentie@knollevretersgat.nl

Afmetingen

Adverteren in de Knollevreter kan met verschillende afmetingen. Hieronder vind je per mogelijke afmeting (in verschillende bestandsformaten) de instructies voor het opmaken van de advertentie. Klik op het bestandsformaat van uw keuze bij de juiste afmeting:

Hele pagina:           Instructie in PDF of JPG
Halve pagina:         Instructie in PDF of JPG
Kwart pagina:         Instructie in PDF of JPG
Achtste pagina:      Instructie in PDF of JPG
Zestiende pagina:  Instructie in PDF of JPG

Onze DTP’ers:

Frickers (Zeno Fricker, 06-83 583 803)
QBic Media Design (Jurgen Picocrie, 013-889 38 65)
Jan de Haan Service (Jan de Haan, jan@dehaanservice.nl)
MiesArt (Michelle Haak, 013-711 03 45)

nieuwsgeel

STEENTJE BIJDRAGEN