BESTUUR

BESTUUR

Het bestuur van de Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot, Heukelom is het gehele jaar druk doende om alles omtrent het openbare carnaval in Knollevretersgat in goede banen te leiden. Nadat de laatste haring op aswoensdag is genuttigd starten de evaluaties en voorbereidingen al voor het nieuwe carnavalsseizoen.

Evalueren met alle betrokkenen, nieuwe plannen bedenken, financiën op orde brengen, gesprekken met gemeente, horeca, orkesten, dorpsraad, vrijwilligers en commissies. Potentiële kandidaten benaderen voor vacante posities in de Raad van 11, lijfwachten en commissies. Contact zoeken met carnavalsstichtingen uit de omgeving om een samenwerking op te starten op het gebied van de optocht, muziek, verzekeringspakketten en andere zaken. Speerpunten voor de komende jaren formuleren en daar weer mensen voor vinden die de kar kunnen en willen trekken. Het bestuur blijft werken aan de verbetering van- en zorgdragen voor de continuïteit van het carnaval in Knollevretersgat.  

 

Kortom, genoeg te doen voor deze dames en heren. Dit doen en kunnen zij uiteraard niet alleen. Knollevretersgat is in de gelukkige omstandigheid dat er elk jaar vele vrijwilligers klaar staan om hun steentje bij te dragen.

Iedereen heeft dan ook hetzelfde doel: Een fantastisch, gezellig en sfeervol openbaar carnaval organiseren in Berkel-Enschot en Heukelom. En dat nog decennia lang!!
Mocht je ideeën hebben, willen meedenken, meehelpen of gewoon een vraag hebben, laat het ons dan weten.

 

Martijn Baarendse – voorzitter
Maaike Reuser – secretaris
Jason van Erve – penningmeester
Regine van Rijswijk 
Vincent de Water
Corné Berkelmans

 

 

 

nieuwsgeel

STEENTJE BIJDRAGEN