DE OPTOCHT

DE OPTOCHT

De optocht

Zaterdag 22 februari 2020 trekt de bonte Carnavalsoptocht weer door de straten van Knollevretersgat. Het motto voor het seizoen 2019-2020:  44 jaor, goed vur mekaor!
staat ongetwijfeld garant voor vele woordgrappen en leuke creaties. Iedereen met een leuk idee is bij deze uitgenodigd om zich op te geven als deelnemer aan de Carnavalsoptocht. Iedereen mag meedoen: van grote (praal)wagens, individuele deelnemers, grote en kleine loopgroepen en ‘reclamewagens’.  Bij uitstek de perfecte gelegenheid om uw vereniging, club of vriendengroep eens op een leuke manier te presenteren!

Klik hier (OPTOCHT REGLEMENT) voor het reglement voor de optocht zodat iedereen precies kan nalezen wat wel en niet mag om de sfeer voor iedereen carnavalesk en veilig te houden.

Optocht voor de kinderen!
Net als voorgaande jaren, maar nu met nog meer nadruk zal er komend jaar speciale ruimte zijn voor de kinderen in de carnavalsoptocht. Na het succes van voorgaande jaren hopen we op nog meer deelnemers. Iedereen t/m 13 jaar kan zich gratis aanmelden. Begeleiding bij de deelnemers door een volwassene is verplicht.
Samen met je vrienden, klasgenoten, teamgenoten of alleen – Iedereen kan meedoen aan de Kinderoptocht  (t/m 13 jaar). 
Voor de Kinderoptocht wordt naast een mooie beker voor de 1e en 2e plaats aan de winnaar ook ‘de Robert Holl Wisselbeker’ uitgereikt.

 

Klik hier voor inschrijven voor de optocht.

 

Heb je aanvullende vragen voor de optocht commissie laat het ons dan weten via het contactformulier: klik HIER !!

nieuwsgeel

STEENTJE BIJDRAGEN