DE HORECA VAN KNOLLEVRETERSGAT

DE HORECA VAN KNOLLEVRETERSGAT

De Druiventros
Langs de A58 te Berkel- Enschot vindt u, centraal gelegen, Hotel, Restaurant en Congrescentrum ‘De Druiventros’. De ideale ligging, groot parkeerterrein, faciliteiten, vakbekwaamheid en enthousiaste medewerkers maken van deze accommodatie een unieke en aantrekkelijke locatie voor haar gasten. Met de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid beloven wij u een aangenaam verblijf!
Bosscheweg 11, 5056 PP te Berkel-Enschot

Boerderij Denissen
In het groene hart van Berkel-Enschot, op een unieke locatie midden in het dorp ligt Boerderij Denissen. Een gezellige en sfeervolle ambiance in een historische boerderij uit 1857.
Gen. Eisenhowerweg 1, 5056 CR te Berkel-Enschot

Onsz
– binnenkort meer –
’t Zwaantje 1, 5056 ED te Berkel-Enschot

De Bron
Café de Bron is geopend sinds 1995 en richt zich op een zo breed mogelijk publiek. Vaak worden in de Bron activiteiten georganiseerd variërend van optredens tot thema partys.
Molenstraat 2, 5056 JC te Berkel -Enschot

Brasserie Robben
Rust en uitzicht van het groene landschap in de polders
Van oudsher is Brasserie Robben een bekende ontmoetingsplek voor liefhebbers van het buitenleven gelegen op het ‘drielandenpunt’ van Berkel-Enschot, Udenhout en Tilburg. Mede door de uitbreiding van de dorpskernen is het polderse en agrarische karakter van voorheen gewijzigd in een meer recreatieve functie.
Molenhoefstraat 44, 5071 RM te Udenhout (op de grens van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout)

’t Raadhuis
Bij ons is er altijd wat te doen. De slogan “altijd gezellig” was daarom ook al snel door de volksmond in het leven geroepen. Je kunt bij ons een kaartje leggen, biljarten, poolen, darten, en nog veel meer andere spelen.
Raadhuisstraat 54, 5056 HD te Berkel-Enschot

Van Opstal
Van Opstal voor danslessen kids, jeugd en volwassenen in diverse dansstijlen.
Van Opstal voor ieder feest of gelegenheid; Bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, koffietafels etc. Op maat gemaakte aanbieding en zaalverhuur tegen zeer scherpe prijzen.
Burgemeester Brenderstraat 3, 5056 HX te Berkel-Enschot

Arbie’s Beachhouse
Arbie’s Strandbad – Beachhouse is het hele jaar door beschikbaar voor al je feesten, borrels, barbecues en wat al niet meer.

Ons Koningsoord – De Schalm
De Schalm is gevestigd in Ons Koningsoord, een uitnodigend gebouw waar ontmoeting, cultuur  en theater samengaan. Dit alles tesamen met een kwalitatief goede dienstverlening. De diverse ruimten en faciliteiten maken de Schalm bijzonder geschikt voor tal van activiteiten, zowel grootschalig als klein van opzet.
Trapistinnentuin 77, 5057 DJ te Berkel-Enschot

nieuwsgeel

STEENTJE BIJDRAGEN