SPONSORS & DONATEURS

SPONSORS & DONATEURS

44 jaar

Naast de grote inzet van vele vrijwilligers, is een financiële ondersteuning onmisbaar om alle evenementen en activiteiten voor het openbare carnaval in Knollevretersgat te kunnen organiseren.

Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot, Heukelom wil dan ook via deze weg al haar sponsors, donateurs en adverteerders bedanken voor hun betrokkenheid bij het openbare carnaval in Knollevretersgat. Hetgeen aan financiële bijdragen binnenkomt bij Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot, Heukelom dient een waarborg te zijn voor de groei van de carnavalsbeleving van de bevolking in Berkel-Enschot en Heukelom. Financiële bijdragen die de stichting binnenkrijgt, worden uitsluitend ingezet om de algemene carnavalsactiviteiten voor de inwoners te kunnen financieren. Er wordt nog al eens gedacht dat ook de consumpties van de Raad van Elf en het gevolg hiervan worden betaald. Dit misverstand zetten we graag recht, deze consumpties worden door hen zelf bekostigd.

 

Sponsoren:

Gouden sponsoren      

 

Boomrooierij Weijtmans 
Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout is een dynamisch bedrijf dat al sinds 1921 ervaring heeft met het rooien en onderhoud van bomen. Door de jaren heen is Boomrooierij Weijtmans zeker met zijn tijd meegegaan. Het bedrijf heeft naast een flinke ploeg ervaren goed opgeleide medewerkers de modernste, veiligste en unieke boomrooimachines en kunnen derhalve elke klus (groot of klein) aan, ook voor het verzorgen van bomen. Alles wordt met eigen middelen aangepakt en tot een goed, maar ook belangrijk tot een betaalbaar einde gebracht.

Tijssens
Tijssens is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf voor de utiliteit, overheid, zorginstellingen en particulieren. Met slimme technologie en nieuwe toepassingen zorgen we voor integrale oplossingen. We ontwerpen, installeren en onderhouden efficiënte en duurzame elektrotechnische systemen.

Oplossingen met e-techniek: techniek voor mensen
Branddetectie, beveiliging, e-installaties, noodverlichting, gebouw- of zorgsystemen. Wat zijn uw wensen en wat is er nodig? Onze engineers zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw vraag. Wij zorgen voor duurzame en slimme technologie op de achtergrond, die gebruiksvriendelijk is en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Domino’s Pizza
Pizza bestellen in Oisterwijk bij Domino’s Pizza. De winkel is gevestigd in de passage, waar u vanaf het gezellige centrum van Oisterwijk en de bekende straat de Lind, doorheen loopt. Zo loopt u langs de mooie vestiging van Domino’s Pizza Oisterwijk. Voor de deur is een groot parkeerterrein aanwezig waar u makkelijk uw auto kunt parkeren. Maar uw bestelling kan uiteraard ook thuisbezorgd worden, hiervoor gebruiken wij de bekende Domino’s scooters, maar ook elektrische fietsen.

Online pizza bestellen is altijd een handige optie als je geen tijd of zin hebt om zelf te koken! Je kunt bij Domino’s altijd een heerlijk verse pizza bestellen! Domino’s streeft er naar om alle pizza’s binnen 30 minuten te bezorgen! Online pizza bestellen heeft een aantal voordelen waaronder gratis online betalen en het volgen van je bestelling via PizzaTracker.

 

Sabeh Tours heeft al jaren lang ervaring in de vervoerssector. In de loop der jaren heeft onze ervaring geleid tot het uitvoeren van een brede verscheidenheid aan activiteiten . Van VIP-vervoer tot aan internationale schoolreizen en georganiseerde meerdaagse reizen. Wij streven naar een tevreden klant die terug blijft komen. Om dat doel te bereiken houden we onze bedrijven “up-to-date”. Als u met ons reist zijn wij uw visite kaartje en proberen dan ook in al uw wensen tegemoet te komen. Onze ervaren en deskundige chauffeurs zijn de perfecte gastheer en zorgen dat uw reis naar wens wordt uitgevoerd. Zij worden geselecteerd op rijervaring, sociale vaardigheden en vakbekwaamheid.

 

Weekblad De Schakel

 

Weekblad De Schakel is de verbinding van het nieuws uit Berkel-Enschot en Heukelom met de inwoners, verenigingen en ondernemers.

Via de Facebookpagina van De Schakel wordt dagelijks het laatste nieuws geplaatst. En iedere week valt op woensdag Weekblad De Schakel bij iedereen op de mat. 
Natuurlijk zorgt De Schakel ook over alle berichtgeving van carnaval.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.schakel-nu.nl

Zilveren Sponsors

 

Claassen 
Wij gaan voor u! De mensen maken het verschil bij Claassen: als klant krijgt u daardoor altijd méér dan u vraagt. Meer service, meer persoonlijke aandacht, meer kennis van zaken en meer daadkracht bij het vinden van een passende logistieke oplossing. Vanuit onze vestigingen in zowel Tilburg als Meppel gaan we voor u! Speciaal voor het MKB biedt Claassen een zeer breed pakket aan diensten.

Stooq, Passion for flames
Vuur heeft een aantrekkingskracht op mensen. Van kaarsen, tot een knapperend haardvuur. Wij mensen zijn er dol op! STOOQ wil die magie van het vuur voort laten bestaan met mooie originele producten.

STOOQ… de laatste drie letters zijn verbonden. Vuur verbindt! Samen rond een haardvuur, samen aan tafel met kaarsjes, samen eten bereiden op een buitenvuur. We ❤ it

De Q… dat staat voor kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van de materialen en het design. Maar ook de kwaliteit van het vuur.

 

 

De Jong Food
De Jong Food is al meer dan 90 jaar dé specialist op het gebied van ambachtelijke soepen en snacks voor de professionele keuken.

Door het aanbieden van onze kwalitatieve hoogwaardige producten garanderen wij dat u zich gaat onderscheiden in uw branche en meer rendement gaat behalen. Wekelijks voorzien wij ruim 200 horeca-groothandels in binnen- en buitenland van onze producten. Hierdoor kunt u onze producten met minimale inspanning opnemen in uw assortiment. Voor ons is service en een persoonlijke benadering vanzelfsprekend.

Mitra Slijterij Berrie Peek

Mitra behoort tot de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij ons ben je aan het juiste adres!
Bij Mitra kom je niet alleen voor de drank(en). Wij zijn ons ervan bewust dat je vaak met vragen zit die met onze dranken te maken hebben, zoals ‘welke wijn schenk ik bij mijn diner?’, of ‘kan ik bier drinken bij een zoet dessert?’. Wij hebben een uitstekende kennis van dranken met alles wat daarbij hoort en adviseren je graag!
Ook voor een kado kom je naar Mitra Slijterij Berrie Peek. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of ‘zomaar’ is, we maken er met professionele materialen een verrassend geschenk van.
Voor feesten en partijen verhuren wij diverse items zoals, tafels, diverse barren en taps, koelkasten, biertafels enz.. neem hiervoor een kijkje op www.huureentapje.nl

 

Van Boekel Nederhof ea

Van Boekel Nederlof Nijhuis advocaten mediators

Voor ondernemers en particulieren

Onze aanpak kenmerkt zich door snel te werken en het met u zoeken naar oplossingen. We geven advies, begeleiden bij onderhandelingen en procederen zo nodig.
Van Boekel Nederlof Nijhuis advocaten mediators heeft de volgende specialisaties: bouwrecht, familierecht, arbeidsrecht, echtscheidingen, ondernemingsrecht, huurrecht en bestuursrecht. Op deze wijze kunnen wij u op een breed vlak van dienst zijn en is er voldoende algemene en gespecialiseerde kennis om u goed bij te kunnen staan. Uw belang staat daarbij op de eerste plaats.

VFD

VFD Adviseurs meer dan financieel advies

VFD Adviseurs is een administratie- en belastingadvieskantoor voor het midden- en klein bedrijf (het MKB), zzp’ers en freelancers. Wij verzorgen uw gehele financiële en fiscale traject. U kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van uw gehele of gedeeltelijke administratie. Daarnaast voor: jaarrekening, belastingaangiften, salarisadministratie, financieel advies, fiscaal advies en startersbegeleiding.

Wij hebben passie voor ons vak. Wij denken mee met uw ambities. Uw financiële administratie en belastingzaken zijn bij VFD Adviseurs in goede handen, zodat u uw handen vrij heeft voor waar u echt mee bezig wilt zijn: succesvol ondernemen!

RTW techniek

RTW techniek

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf gericht op de aanleg en het onderhoud van u elektrotechnische installaties, data installaties en alle andere voor de hand liggende werkzaamheden.

Roger Michels
Aannemersbedrijf Roger Michels voert werkzaamheden uit op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Voor zowel kleine als grote projecten kunt u ons inschakelen: van een klemmende deur, het verbouwen van een keuken of badkamer tot een aanbouw van een woonhuis of bedrijfspand, nieuwbouw of het renoveren van een complete boerderij.
WEM

W.E.M. Green electrics

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de elektrotechniek besloot Rick van Kempen in 2011 om de stoute schoenen aan te trekken en te starten met W.E.M. Green electrics. De afgelopen jaren zijn we een betrouwbare partner gebleken voor zowel particulieren als bedrijven. We hebben ons gespecialiseerd in de elektrotechniek van de toekomst en gebruiken mooie nieuwe technieken, waar u, en vele generaties na u nog jarenlang plezier van zullen hebben.

Het plaatsen van zonnepanelen, LED-verlichting en EV-laadpalen is voor ons geen bijzaak. Deze “groene” techniek is voor ons altijd het uitgangspunt geweest. Inmiddels hebben wij ruime ervaring met het toepassen van deze technieken, zowel bij bedrijven als particulieren. Onze tevreden klanten zorgen ervoor dat er met veel enthousiasme over deze technologische ontwikkelingen gesproken wordt. Door steeds meer mensen enthousiast te krijgen, maken we samen onze elektrische installaties steeds een stukje “groener”!

Bronzen sponsors

 

HOBE Metaal en Techniek
HOBE is een kwalitatief hoogstaand familiebedrijf, waarbij goede service hoog in het vaandel staat. Uw vakman voor technische werkzaamheden in de breedste zin van het woord is Marijn Bertens.

Autobedrijf van Rijsewijk
Autobedrijf van Rijsewijk is hét totaal bedrijf voor uw auto onderhoud. We verzorgen onderhoud, reparaties en APK-keuringen van alle merken personenauto’s. Schade gereden? Voor vakkundig schadeherstel kunt u ook bij ons terecht. U kunt bij onderhoud en reparatie een gratis leenauto ter beschikking krijgen. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring is kwaliteit verzekerd. Bij ons kunt u bovendien vooraf rekenen op een eerlijke offerte, zodat onaangename verrassingen achteraf uitblijven. Dat rijdt wel zo lekker!

Adverteerders

Onze carnavalsglossy “De Knollevreter” wordt jaarlijks twee weken voor de start van carnaval door vele vrijwilligers gratis huis aan huis in Berkel-Enschot verspreid. Hierin vind je alle ins en outs over de activiteiten tijdens carnaval, het complete programma, horeca, orkesten, leuke foto’s en informatie over Prins, Adjudant en Raad van elf.
Dankzij onze grote groep adverteerders is dit een fantastisch full color magazine wat tussen de Linda, Voetbal International en andere magazines niet misstaat.

Ook interesse om te adverteren in de Knollevreter?? Stuur dan een email naar advertentie@knollevretersgat.nl voor meer informatue

Elke adverteerder van klein tot groot is welkom en zorgt mede voor een fantastisch openbaar carnaval in Knollevretersgat.

Donateurs

De stichting is trots op haar donateurs die sinds jaar en dag op persoonlijke titel het carnaval in Knollevretersgat financieel ondersteunen. SOK donateur worden kan al voor € 15,- per jaar. Elke donateur ontvangt het eerste jaar de onderscheiding en jaarplaatje en daarna elk jaar het bijbehorende jaarplaatje. Dus ondersteun Knollevretersgat en treedt toe tot de donateursclub!!! Interesse ? Laat het ons weten via het contact formulier!!

nieuwsgeel

STEENTJE BIJDRAGEN