SPONSORS & DONATEURS

SPONSORS & DONATEURS

Naast de grote inzet van vele vrijwilligers, is een financiële ondersteuning onmisbaar om alle evenementen en activiteiten voor het openbare carnaval in Knollevretersgat te kunnen organiseren.

Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot, Heukelom wil dan ook via deze weg al haar sponsors, donateurs en adverteerders bedanken voor hun betrokkenheid bij het openbare carnaval in Knollevretersgat. Hetgeen aan financiële bijdragen binnenkomt bij Stichting Openbaar Karnaval Berkel-Enschot, Heukelom dient een waarborg te zijn voor de groei van de carnavalsbeleving van de bevolking in Berkel-Enschot en Heukelom. Financiële bijdragen die de stichting binnenkrijgt, worden uitsluitend ingezet om de algemene carnavalsactiviteiten voor de inwoners te kunnen financieren. Er wordt nog al eens gedacht dat ook de consumpties van de Raad van Elf en het gevolg hiervan worden betaald. Dit misverstand zetten we graag recht, deze consumpties worden door hen zelf bekostigd.

Sponsoren:

Gouden sponsoren      

Boomrooierij Weijtmans 
Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout is een dynamisch bedrijf dat al sinds 1921 ervaring heeft met het rooien en onderhoud van bomen. Door de jaren heen is Boomrooierij Weijtmans zeker met zijn tijd meegegaan. Het bedrijf heeft naast een flinke ploeg ervaren goed opgeleide medewerkers de modernste, veiligste en unieke boomrooimachines en kunnen derhalve elke klus (groot of klein) aan, ook voor het verzorgen van bomen. Alles wordt met eigen middelen aangepakt en tot een goed, maar ook belangrijk tot een betaalbaar einde gebracht.

weijtmans

Tijssens
Tijssens is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf voor de utiliteit, overheid, zorginstellingen en particulieren. Met slimme technologie en nieuwe toepassingen zorgen we voor integrale oplossingen. We ontwerpen, installeren en onderhouden efficiënte en duurzame elektrotechnische systemen.

Oplossingen met e-techniek: techniek voor mensen
Branddetectie, beveiliging, e-installaties, noodverlichting, gebouw- of zorgsystemen. Wat zijn uw wensen en wat is er nodig? Onze engineers zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw vraag. Wij zorgen voor duurzame en slimme technologie op de achtergrond, die gebruiksvriendelijk is en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Bowls and Dishes
Culinair genieten gaat verder dan alleen dineren aan tafel. Ook bij het ontbijt, koffie, lunch, high tea, lounge, zomerborrel en after dinner, laten we ons graag verwennen met heerlijke hapjes en gerechten. Gepresenteerd in mooi aardewerk en hippe accessoires, lijken deze nog lekkerder te smaken! Bowls and Dishes levert producten van hoge kwaliteit. Het aardewerk is authentiek, handgemaakt en handgeschilderd en afkomstig uit dé aardewerkstreken van Portugal, Spanje en Turkije. Het olijfhout is karakteristiek door zijn bijzondere tekening en natuurlijke vormen. En vergeet het Hollands hout niet uit de Nederlandse bossen. Laat je inspireren door Bowls and Dishes en creëer je eigen sfeer!

Domino’s Pizza
Pizza bestellen in Oisterwijk bij Domino’s Pizza. De winkel is gevestigd in de passage, waar u vanaf het gezellige centrum van Oisterwijk en de bekende straat de Lind, doorheen loopt. Zo loopt u langs de mooie vestiging van Domino’s Pizza Oisterwijk. Voor de deur is een groot parkeerterrein aanwezig waar u makkelijk uw auto kunt parkeren. Maar uw bestelling kan uiteraard ook thuisbezorgd worden, hiervoor gebruiken wij de bekende Domino’s scooters, maar ook elektrische fietsen.

Online pizza bestellen is altijd een handige optie als je geen tijd of zin hebt om zelf te koken! Je kunt bij Domino’s altijd een heerlijk verse pizza bestellen! Domino’s streeft er naar om alle pizza’s binnen 30 minuten te bezorgen! Online pizza bestellen heeft een aantal voordelen waaronder gratis online betalen en het volgen van je bestelling via PizzaTracker.

Zilveren sponsoren 

Tabaksspeciaalzaak Paymans
Tabaksspeciaalzaak Paymans is gevestigd in het centrum van het gezellige dorpje Oisterwijk in Brabant. Paul en Maud Ceelaert hebben in januari 2001 de zaak overgenomen van vader en moeder Paymans. Zij zijn inmiddels de vierde generatie tabakswinkeliers. We bieden bovendien een exclusief en zeer uitgebreid assortiment koffies en theesoorten aan.

Logo-Piet-van-Mientjeshoeve-1024x405

Piet van Meintjeshoeve
Melk, rauw en vers van de tap. Op deze boerderij produceren we sinds jaar en dag melk. Ons traditionele melkveebedrijf is een boerderij in transitie. We staan dichtbij de natuur en zijn continu bezig met hoe we in ons eigen bedrijf nog meer gebruik kunnen maken van de natuur. Onze koeien en kalveren krijgen ruim de gelegenheid om in de wei te lopen. De wei is altijd in ontwikkeling. We zetten ons in om een gezondere bodem te bereiken door middel van beplanting en door natuurlijke processen in de bodem hun gang te laten gaan. En dat proef je. Onze melk is rauw, eerlijk en heerlijk. Direct uit de koe en zelf te tappen bij onze melktap. 1 Euro per liter, in elke gewenste hoeveelheid.

Logo-SOOH-768x264

SOOH
SOOH is het bedrijf van Fridy Latijnhouwers en Vincent van Rijsewijk. Ze helpen bedrijven, instanties en overheden om hun producten- en dienstenpakket creatief en onorthodox te vernieuwen, daarover te verhalen en zo hun bedrijf of instantie te versterken. In onze aanpak zijn we eigenzinnig, creatief, origineel, daadkrachtig én doelgericht. We hebben daarvoor eigen eenvoudige methodieken ontwikkeld die heel effectief zijn. Simpele methoden die direct leiden tot verbeteracties en nieuwe impulsen. Zo werken we samen aan een gedegen, systematische en energieke aanpak wat een plan oplevert waar een opdrachtgever vandaag nog mee aan de slag kan.

Claassen 
Wij gaan voor u! De mensen maken het verschil bij Claassen: als klant krijgt u daardoor altijd méér dan u vraagt. Meer service, meer persoonlijke aandacht, meer kennis van zaken en meer daadkracht bij het vinden van een passende logistieke oplossing. Vanuit onze vestigingen in zowel Tilburg als Meppel gaan we voor u! Speciaal voor het MKB biedt Claassen een zeer breed pakket aan diensten.

Logo-Rabobank

Rabobank
Rabobank Hart van Brabant is een betrokken bank. Wij staan midden in de samenleving. Met kantoren in de buurt, een goede bereikbaarheid en een grote lokale betrokkenheid zijn wij een moderne bank, die open staat voor nieuwe ideeën. Ideeën die wij tot uitvoering proberen te brengen. Samen met onze klanten en leden, dat is het idee.

Jong Food is al meer dan 90 jaar dé specialist op het gebied van ambachtelijke soepen en snacks voor de professionele keuken.

Door het aanbieden van onze kwalitatieve hoogwaardige producten garanderen wij dat u zich gaat onderscheiden in uw branche en meer rendement gaat behalen. Wekelijks voorzien wij ruim 200 horeca-groothandels in binnen- en buitenland van onze producten. Hierdoor kunt u onze producten met minimale inspanning opnemen in uw assortiment. Voor ons is service en een persoonlijke benadering vanzelfsprekend.

Bronzen sponsoren

Shirley Kneepkens Makelaardij
Makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties. Het zoeken, vinden en kopen van een woning is niet gemakkelijk. Het kost niet alleen veel tijd, maar vereist ook de nodige kennis. Als makelaar mag u van mij een professionele begeleiding verwachten. Ik bezit de benodigde expertise om u uitgebreid te informeren over de prijsontwikkelingen in de regio, een goede waardebepaling te maken van het pand. Zo begeleid ik verkoop- en aankoop én de taxatie van onroerend goed.

HOBE
HOBE is een kwalitatief hoogstaand familiebedrijf, waarbij goede service hoog in het vaandel staat. Uw vakman voor technische werkzaamheden in de breedste zin van het woord is Marijn Bertens.

Autobedrijf van Rijsewijk
Autobedrijf van Rijsewijk is hét totaal bedrijf voor uw auto onderhoud. We verzorgen onderhoud, reparaties en APK-keuringen van alle merken personenauto’s. Schade gereden? Voor vakkundig schadeherstel kunt u ook bij ons terecht. U kunt bij onderhoud en reparatie een gratis leenauto ter beschikking krijgen. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring is kwaliteit verzekerd. Bij ons kunt u bovendien vooraf rekenen op een eerlijke offerte, zodat onaangename verrassingen achteraf uitblijven. Dat rijdt wel zo lekker!

Adverteerders

Onze carnavalsglossy “De Knollevreter” wordt jaarlijks twee weken voor de start van carnaval door vele vrijwilligers gratis huis aan huis in Berkel-Enschot verspreid. Hierin vind je alle ins en outs over de activiteiten tijdens carnaval, het complete programma, horeca, orkesten, leuke foto’s en informatie over Prins, Adjudant en Raad van elf.
Dankzij onze grote groep adverteerders is dit een fantastisch full color magazine wat tussen de Linda, Voetbal International en andere magazines niet misstaat.

Ook interesse om te adverteren in de Knollevreter?? Stuur dan een email naar advertentie@knollevretersgat.nl voor meer informatue

Elke adverteerder van klein tot groot is welkom en zorgt mede voor een fantastisch openbaar carnaval in Knollevretersgat.

Donateurs

De stichting is trots op haar donateurs die sinds jaar en dag op persoonlijke titel het carnaval in Knollevretersgat financieel ondersteunen. SOK donateur worden kan al voor € 15,- per jaar. Elke donateur ontvangt het eerste jaar de onderscheiding en jaarplaatje en daarna elk jaar het bijbehorende jaarplaatje. Dus ondersteun Knollevretersgat en treedt toe tot de donateursclub!!! Interesse ? Laat het ons weten via het contact formulier!!

nieuwsgeel

STEENTJE BIJDRAGEN