Nuuws

Nieuwe motto onthult

Motto ’24-’25 is onthult:

As ie plèkt dan plèkt ie!

Tot over een jaar!

 

Kaartverkoop 3 weekskes vuraaf begonnen

De kaartverkoop voor BE-LEEF (zaterdag 20 januari) en Het Bruisend Knollebal XXL (zondag 21 januari) is begonnen. Surf naar de shop en koop je kaartjes!

3 weekskes vuraaf – 19-20-21 januari

De SOK organiseert in het weekend van 19, 20 en 21 januari 2024 een groots feestweekend waarin verschillende evenementen worden samengebracht.

Op vrijdag 19 januari starten we XXL VrijBeBo om het weekend in te luiden. De ultime kans voor ondernemers, medewerkers en dorpsgenoten om te proosten en in ontspannen sfeer bij te praten.

Zaterdag 20 januari vindt in de middag, van 13.00 tot 18.00u het Knollekesfist plaats. Dit is het ‘Jeugdradenbal’ waarin Jeugdprins Mylan jeugdraden uit de omgeving uitnodigt, maar waar ook alle vrienden, vriendinnen, klas- en schoolgenoten van harte welkom zijn.

Vanaf 20.00u barst er een groots feest los voor alle inwoners van Berkel-Enschot en Heukelom. Laat je carnavalspak thuis en kom gezellig meezingen op klanken van o.a. Tim Schalkx (Ferry de roze flamingo), Ferry de Lits (Viva Cerveza) en Zanger Kafke. DJ Tommy Santo zorgt voor de muzikale invulling tussen de optredens van de artiesten.

Zondag 21 januari houden we Bruisend Knollebal XXL in een ander (lees: groter) jasje. Veel bevriende raden uit de omgeving en echte carnaveske optredens van o.a. Veul Gère en De Alpenzusjes. DJ Dennis Beso en diverse carnavalsorkesten zorgen daarnaast voor een hoog feestgehalte. Zorg dat je dit feest niet mist!

Op onze website vind je meer informatie over de verschillende evenementen en zal binnenkort ook de kaartverkoop starten.

Tijd voor een nieuwe website

In de afgelopen zomer hebben we niet stil gezeten. Achter de schermen is hard gewerkt aan een nieuwe website voor de SOK. Deze is per 11 november 2023 te bewonderen. Kijk gerust eens rond!

Het carnavalsseizoen begint!

Vier de start van het carnavalsseizoen mee bij het Hoe ist? Fist. Zondag 12 november van 13.00 – 19.00u bij De Druiventros.

Naast de presetatie van de Prins en zijn gevolg en de Jeugdprins en gevolg is er volop live muziek van ‘eigen bodem’. O.a. Nonsjelaant, Van Heukelom, De Bullekus, Lof der Zotheid, de Buskes en Hofkapel De Sleutelsollers uit Kruikenstad staan op de buhne.