De SOK organiseert in het weekend van 19, 20 en 21 januari 2024 een groots feestweekend waarin verschillende evenementen worden samengebracht.

Op vrijdag 19 januari starten we XXL VrijBeBo om het weekend in te luiden. De ultime kans voor ondernemers, medewerkers en dorpsgenoten om te proosten en in ontspannen sfeer bij te praten.

Zaterdag 20 januari vindt in de middag, van 13.00 tot 18.00u het Knollekesfist plaats. Dit is het ‘Jeugdradenbal’ waarin Jeugdprins Mylan jeugdraden uit de omgeving uitnodigt, maar waar ook alle vrienden, vriendinnen, klas- en schoolgenoten van harte welkom zijn.

Vanaf 20.00u barst er een groots feest los voor alle inwoners van Berkel-Enschot en Heukelom. Laat je carnavalspak thuis en kom gezellig meezingen op klanken van o.a. Tim Schalkx (Ferry de roze flamingo), Ferry de Lits (Viva Cerveza) en Zanger Kafke. DJ Tommy Santo zorgt voor de muzikale invulling tussen de optredens van de artiesten.

Zondag 21 januari houden we Bruisend Knollebal XXL in een ander (lees: groter) jasje. Veel bevriende raden uit de omgeving en echte carnaveske optredens van o.a. Veul Gère en De Alpenzusjes. DJ Dennis Beso en diverse carnavalsorkesten zorgen daarnaast voor een hoog feestgehalte. Zorg dat je dit feest niet mist!

Op onze website vind je meer informatie over de verschillende evenementen en zal binnenkort ook de kaartverkoop starten.